Dansen laat mensen opgaan in de muziek, even alles vergeten en samen in het hier en nu genieten! Met de vuurshow van Thomas de Vuurspuwer waar dansen een onderdeel van is krijg je een combinatie van vurig vermaken, samen lachen, gieren, brullen en verwonderen plus een onvergetelijke verbroedering! Samen in de draken polonaise met Thomas de Vuurspuwer voorop aan het vuurspuwen.

Deze mix; vuurspuwen en carnaval brengt mensen door heel het land voortaan samen om echt te genieten! Aan het einde van een vuurshow start het prachtige nummer ingezongen door Jan Witlox voor CV de Draken en gaan alle voetjes van de vloer! Het publiek bestijgt het podium en gaat mee in de polonaise met voorop de kop van de draak; Thomas de Vuurspuwer die vlammen aan het blazen is.

CV de Draken – Drakenlied 2019

Met dank aan CV de Draken, Jan Witlox & STAY Productions

Zoom je uit en kijk je naar de massa lijkt het net alsof je een vuurspuwende draak krijgt met aan de kop vlammen die uitgeblazen worden. Wil je zelf ook een interactieve hilarische vuurshow boeken voor je carnavalfeest, wijkfeest, personeelsfeest of jubileum met Thomas de Vuurspuwer?

Een beller is sneller! Bel Thomas de Vuurspuwer op 06-21666270.

Hilariteit en samen in de polonaise tijdens de jaarlijke NJN bijeenkomst met voorop Thomas de Vuurspuwer aan het vuurspuwen. Vuurshow in Hilversum. Fotograaf Thijs Luijtink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *