Vuurspuwers! En aankomende vuurspuwers. Ten eerste, nog de aller beste wensen voor 2023!

Belangrijke mededeling voor alle draken en iedereen die wil leren vuurspuwen als een draak! Wij gaan samen losbranden op 1 april 2023 in Woerden bij Podium Bredius! Enthousiast? Check hier voor tickets!

😉 Vlieg uit vuurspuwende draken en aankomende draken in de dop, wij gaan samen vlammen! Op deze grappige dag; zaterdag 1 april 2023! Vuurspuwen! Losbranden! Een lopend vuurtje uitbeelden en warmte afgeven. Met zoveel woordgrappen voor vuurspuwen, hou op, schei uit, of brand toch los? 😉

Geniet tussen de workshops vuurspuwen van een theatervoorstelling of na afloop met muziek bij het kampvuur. Een dag samen genieten vol passie voor vuur en meer!

In de workshop vuurspuwen voor beginners gaan we ook samen vuurspuwen! Video met dank aan Rene Gesink

Samen is Leuker dan Alleen is een samenwerking van Magische Martin & Thomas de Vuurspuwer.

Voor wie? Voor iedereen! Jong en oud!

De dag bestaat uit 4 delen voor 4 doelgroepen, we starten de dag voor beginnende vuurspuwers van 18+ jaar en iedereen die een opfris workshop wenst. Deel 2 is een unieke theatervoorstelling met vuurspuwen in de middag geschikt voor iedereen, jong en oud! Wil je blijven hangen kan je na de voorstelling genieten van de gevorderde workshop vuurspuwen inclusief vlam doorgeven. Dit derde deel is voor alle ervaren vuurspuwers die graag samen willen vlammen. Beginnende vuurspuwers mogen gratis aansluiten. Het vierde deel, samen ontspannen na afloop met een kampvuur, met op de gitaar singer songwriter Francesco Daniel. Wil je voor de gezelligheid mee zonder vuurspuwen de gehele dag inclusief voorstelling en muziek? Haal een Lazy Dragon ticket!

Jong en oud kan genieten van het vuurspuwen, neem je kinderen mee voor de voorstelling en ontspan rond het kampvuur. Beginners kunnen met een combi ticket bestaande uit een workshop vuurspuwen en theatervoorstelling de gehele dag blijven.

Programma!

0900 – 1200 – Beginners workshop vuurspuwen

1230 – 1330 – Magische vuur theatervoorstelling Samen is Leuker dan Alleen

1400 – 1600 – Gevorderde workshop vuurspuwen

1600 – 1700 – Gezellig samen zingen rond het kampvuur met Francesco Daniel.

1700 – 1830 – Pizza party & Weerwolven van Wakkerdam spelen. (Tot 30 personen.)

1830 – 1915 – Bonus! Podium act! Bards of Valor

Praktische informatie!

Op locatie verzorgd de bar drankjes. Eten kan je meenemen of bestellen, er is een optie om alvast een bijdrage te maken voor pizza’s. Wil je een fakkel kopen, lycopodium poeder of een vuurspuw bril? Nieuwe vuurspuw doeken of een T-shirt met de tekst Draak? Een liter extra olie? In de webshop kan je tot 19 maart deze producten bijkopen.

Voor alle gevorderde deelnemers, barst uit als een vulkaan! Sponsor een paar liter mee voor onze huisfotograaf Rene Gesink, of leg 10 euro extra in voor de Bards of Valor op het podium om 1830 uur! Vanaf 10 personen die benzine bijleggen krijgen we een podium show.

Enthousiast? Wil je 1 april mee vuurspuwen in Woerden? Hier zijn alle tickets te kopen in de webshop.

FAQ

Vuurspuwers! Tot 1 april in Woerden bij Podium Bredius, gaan we samen vlammen! Foto: Rene Gesink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *