Vurige visie & missie

Jong en oud interactief verwonderen, verbroederen en verbazen met vurige avonturen voor een onvergetelijke vuur ervaring voor persoonlijke groei en groei als groep. 

Veilig vuurspuwen voor continuïteit die voldoet aan VGM richtlijnen in Nederland voor alle deelnemers met als resultaat een slagingspercentage van 99,9%+ die samen succesvol & veilig leren vuurspuwen bij workshops vuurspuwen. 

Van beleven tot zelf doen op een kinderfeest tot bedrijfsfeest, galafeest en vrijgezellenfeest. Vuurgilde staat wekelijks door heel Nederland & België op feestelijke momenten waar een passie voor vuur zeer welkom is. 

Wil je zelf een vuurspuwer beleven op jouw feest of voor een educatieve behoefte? Een beller is sneller! Bel Thomas de Vuurspuwer op 06-21666270.

Thomas de Vuurspuwer in actie! Vlammen! Vuurspuwen! Vuurbal! Foto met dank aan fotograaf: Rene Gesink!

Vurige introductie

Thomas de Vuurspuwer is bezeten van Vuur! De Olympische openingsspelen in 2000 in Australië met vuurspuwen en vuur flow was het startschot van een carrière in de evenementen industrie en vuurspuwen.

In 2011 met een berg ervaringen met evenementen organiseren zoals Elfia en 100 vuurspuwers interviewen over vlammen brand Thomas de Vuurspuwer los.

Met de eerste vuurspuw bijeenkomst in 2012 met 2 groepen; ervaren en onervaren vuurspuwers ontstond een smeltkroes van ontwikkelingen. 

De ervaren vuurspuwers met 100 jaar ervaring gingen de theorie toepassen in een lesmethode die werd losgelaten op de vuurspuwende draken in spé.  

Met enorme dank aan de Delftsche Zwervers met name Robert Dingemans en 10 bedreven en ervaren vuurspuwers werd de eerste bijeenkomst een enorm succes.

In de jaren 2013 tot 2017 ontwikkelde meer en meer mensen op de vuurspuw bijeenkomsten van het Vuurgilde de vaardigheden om beter en beter vuur te spuwen. 

In 2017 organiseerde Thomas de Vuurspuwer binnen de Stichting Fierce360 – Unite & Ignite met het bestuur en de ondersteuning van 120 vuurspuwers een internationaal vuurspuw festival met vuurspuwers uit 14 landen en 3 werelddelen bij Scouting de Ada’s Hoeve in Ommen. Er kwamen 217 vuurspuwers bij elkaar om 3 dagen samen te vlammen. De vuurpit was een legendarisch brandpunt met ongekende vuurspuw kunsten. 

In de weg naar deze internationale samenwerking draaide alles om passie, plezier en samen presteren op internationaal niveau. 

Met 217 vuurspuwers en het net misgrijpen naar een Guinness wereldrecord voelde dit aan als een Balrog en een Bridge to Far, een magische uitdaging om zoveel vuurspuwers te verbroederen. 

Vanaf 2017 tot 2019 kwam een fase van transformatie en doorstart naar zelfstandig vuurspuwen in december 2019 in samenwerking met andere ondernemers van cultuur, entertainment met diensten zoals een magische vuur theatervoorstelling Samen is Leuker dan Alleen, een productie volledig in eigen beheer. 

Vanaf 2019 is Thomas de Vuurspuwer gaan samenwerken met Magische Martin van Magisch Verhaal, een rasartiest en zeer bedreven vuurspuwer. Met een passie voor theatersport, interactief op elkaar reageren was een directe klik om na 30 minuten repetitie de samenwerking aan te gaan voor onze magische vuur theatervoorstelling Samen is Leuker dan Alleen. 

In 2021 tijdens Covid – 19 in het Nieuwe Normaal Theater als eerste theatermaker aangemeld en realiseerde we de best bezochte kindervoorstelling in Nederland van het jaar met in totaal 3 voorstellingen en 100 bezoekers bij onze voorstellingen! 😉 

In 2022 volgde optredens op het iconische en prachtige Fort eiland in Utrecht; Fort aan de Klop, een horeca oase van rust in de natuur, ruim opgezet met een ontspannen sfeer waar we naast vurige theatervoorstellingen ook workshops vuurspuwen aanbieden. Met 9 voorstellingen groeit ons podium rustig uit.

In 2023 gaan we door met nog meer theater en gaan we voor 15 voorstellingen van Samen is Leuker dan Alleen naast nog meer workshops vuurspuwen door heel Nederland. In Amsterdam gaan we ook vuurspuwen bij onder meer Restaurant Haddock.

Van ambitie naar een onvergetelijke teambuilding met vrienden en vuurspuwers uit de hele wereld in 10 jaar tijd uitgegroeid naar een ondernemende vuurspuwer, vuur coach, vuurspuw trainer, vuur stuntman, theatermaker met vuurshows voor jong en oud van bedrijf tot particulier van educatie tot recreatie. 

Vuurspuwers uit de hele wereld vuurspuwen samen tijdens Fierce360.nl – Unite & Ignite! Fotograaf: Rene Gesink.

Vuurgilde nu!

In 10 jaar tijd is het Vuurgilde van een gepassioneerde groep vuurspuwers uitgegroeid naar een professionele onderneming bekend met het vurig vermaken van jong en oud voor een onvergetelijke beleving waar verbroedering, verwondering en verbazen met vuur en vooral vuurspuwen centraal staat. Of mensen persoonlijk vuur angst, sociale angsten of faalangst willen overwinnen? Vuurgilde helpt met een veilige workshop vuurspuwen! Bedrijven weten ons nu eenvoudig te vinden met een breed netwerk van partners op A locaties zoals onder meer Kasteel de Berckt, Paintball Spaarnwoude, Paintball Jungle en vele andere partner locaties in Nederland.

We begeleiden minimaal 20 tot 200 cursisten per week in onze workshop vuurspuwen en kunnen eenvoudig 100 cursisten in één workshop begeleiden. Landelijke organisaties met personeelsverenigingen komen nu regelmatig aankloppen bij het Vuurgilde.

Thomas de Vuurspuwer heeft ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van professionele workshops vuurspuwen en vuur avonturen voor brandweer tot bedrijf en van kinderfeest tot vrijgezellenfeest. Fotograaf Rene Gesink.

Jij & de Vuurgilde ambitie!

Ben je een ervaren vuurspuwer met een passie voor trainen! Ben jij een draak van een vuurspuwer? Geef je graag les? Ben je direct, open, gepassioneerd voor vuur en zie je mensen graag groeien? Heb je minimaal 3 jaar ervaring met vuurspuwen? Wil jij van je hobby je werk maken? Dan is een bijbaan of baan als aspirant trainer vuurspuwen wellicht op je lijf geschreven!

Vuurgilde getrainde vuurspuwers verzamelen zich tijdens Middeleeuws Winschoten elk jaar om samen te vuurspuwen voor een vurig weekend samen. Vuurflow van vuurpoi, vuurhoepel, vuurstaf en andere disciplines worden beoefend. Fotograaf: Rene Gesink

Loondienst

Vanaf 24,50 euro per uur kan je bij Vuurgilde aan de slag op basis van 4 uur per week. Vergoeding van reiskosten en materiaalkosten is inbegrepen. Er zijn pieken met 2 tot 3 workshops per dag 2 dagen achter elkaar en dalen met minder workshops. Een jaarplanning is mogelijk voor structuur.

ZZP

Ben je zelfstandig en wil je meer workshops vuurspuwen verzorgen? Neem zeker contact met ons op voor een afstemming.

Wat bieden we

Je krijgt enorme kortingen voor je familie, vrienden en relaties voor vurige theatervoorstellingen, workshops en op materialen naast unieke vuurspuw weekenden.

Groei, je gaat snel merken hoeveel kennis en ervaring het Vuurgilde in huis heeft. Elke ervaren vuurspuwer leert keer op keer op keer bij van het Vuurgilde, ook jij! 

Jij bent…

Gewenste intrinsieke vaardigheden

Teamwork makes the dream work! Samen vuurspuwen tijdens Middeleeuws Winschoten 2016. Fotograaf Angelique van den Eijnden.

Traject sollicitatiegesprekken

Stuur je motivatie door tot 31 januari 2023 met een persoonlijke  videoboodschap van 1 minuut naar info@vuurgilde.nl.

Uitnodiging voor een gesprek tussen 5 tot 12 februari middels Zoom gedurende een kennismaking online in 30 minuten.

Wees voor een fysieke kennismaking in overleg beschikbaar vanaf 1 maart tot en met 1 april 2023.

Verdieping & vragen

Voor vragen kan je altijd bellen op +31-621666270; Thomas de Vuurspuwer voor al je vragen. Of stuur een e-mail naar info@vuurgilde.nl.

Vuurgilde.nl – Passie voor Vuur is handelsnaam van Thomas de Vuurspuwer. We zijn onafhankelijk van andere organisaties en personen en opereren volledig zelfstandig.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker op prijs gesteld, bellen, bellen, bellen! 😉 

Thomas de Vuurspuwer is een enorme fan van het festival Middeleeuws Winschoten in Groningen, jij binnenkort ook? Foto met dank aan Ferry van der Woude!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *