De focus van onze workshop vuurspuwen is dat iedereen veilig en succesvol leert vuurspuwen. Met een slagingspercentage boven de 99,9% en 5 sterren reviews op Google doen we als Vuurgilde één ding heel goed: aandacht voor elke cursist.

Jong en oud interactief verwonderen, verbazen en verbroederen voor een onvergetelijke vurige activiteit is onze visie. Interactief met de focus op je eigen ontwikkeling of als team.

Verwondering met de persoonlijke groei die je kan realiseren in een workshop vuurspuwen. De confrontatie met jezelf en wat je in drie uur kan leren onder begeleiding van zeer gedreven en bekwame vuurspuw instructeurs.

Verbazing alom wanneer je samen op één fakkel gaat blazen. De groep prestatie staat bij ons centraal.

Samen tegelijk vuurspuwen, Vuurgilde bijeenkomst tijdens Middeleeuws Winschoten. Foto: René Gesink.

Verbroedering is een stap verder, met name op het moment als je een ongekende prestatie gaat leveren. Vuurgilde is hierin uniek en geeft cursisten de mogelijkheid om aan te sluiten bij een groeiende groep vuurspuwers die samen tegelijk willen vuurspuwen om het Guinness wereldrecord tegelijk vuurspuwen te verbeteren.

Tegelijk vuurspuwen of simultaan vuurspuwen is een unieke prestatie, onvergetelijke teambuilding ervaring met een Guinness wereldrecord vermelding die je voor de rest van je leven meeneemt als uniek vurig moment samen.

Simultaan vuurspuwen tijdens Fierce360 – Unite & Ignite, 2017 bij de Ada’s Hoeve in Ommen. Vuurspuwen samen met 217 vuurspuwers uit 14 landen vanuit de gehele wereld. Foto René Gesink.

Start je avontuur met het element vuur bij het Vuurgilde – Passie voor Vuur! Leer veilig vuurspuwen in 3 uur tijd overal in Nederland en verleg je grenzen samen met andere vuurspuwers uit Nederland en de gehele wereld.

Interesse om zelf veilig te leren vuurspuwen? App of bel Thomas de Vuurspuwer op 06-21666270.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *