Thomas Meijwaard – Thomas de Vuurspuwer

Veiligheid is de kernwaarde voor succes, met de filosofie om samen te werken met respect, vertrouwen en openheid. Vuurgilde heeft ruim 1.000 cursisten opgeleid tot veilige vuurspuwers. Vuurgilde.nl – Passie voor Vuur! is een begrip geworden in 10 jaar tijd met het inspirerende evenementen vol verbroedering met terugkerende vuurspuwers uit de gehele wereld tijdens www.fierce360.nl – Unite & Ignite een internationaal vuur festival met vuurartiesten in 2017 als ook op vuurgilde evenementen, shows en tours.

Fierce360.nl is een brandpunt met de meest inspirerende ontmoetingen en vriendschappen vol vurige momenten. Beleef hier de video van Fierce360.

Visie is samen met de kennis en ervaring van elke deelnemer groeien tot een nog beter product. Door de jaren heen hebben militairen, veteranen, politie, brandweer, zorg, milieukundig ingenieur en scouts zich aangesloten bij het Vuurgilde als ook academici in uiteenlopende velden van neurologie, psychiatrie, chemie, biologie en vele andere vakgebieden om een ongekende rijkdom aan inzichten en ervaringen te realiseren voor een zeer veilige en prettige beleving.

Naast vuurspuwen, vuurstunts, theater en producties is Thomas begaafd in marketing, communities vormen, evenement coördinatie, projectmanager en inspirerende coaching met elementen.

Voor meer ervaringen zie hier het Linkedin profiel van Thomas Meijwaard.