Veiligheid & RIVM

Veiligheid is de allerbelangrijkste voorwaarde van succes om keer op keer met vuur voor plezier en vertier te zorgen.

Zowel voor, tijdens en na de activiteit waarborgen we de veiligheid op alle niveaus. 

We garanderen en melden alles bij de omgevingsdiensten, informeren hoe we handelen bij calamiteiten, regelen veilig transport, voeren alles af en melden incidenten. 

Vuurgilde.nl – Passie voor Vuur heeft hiervoor een zeer doeltreffende methode voor uniformiteit en veiligheid. 

Extra informatie

Vuurgilde is operationeel betrokken bij het evenement Fierce360 – Unite & Ignite. Deze wereldwijde bijeenkomst van vuurartiesten was op de grootste en mooiste natuur scouting locatie van Nederland, de Ada’s Hoeve uitgevoerd en overtrof de verwachtingen van de gemeente op het vlak van algemene-, en brandveiligheid, evenement & APV wet en regelgeving. Referenties op aanvraag.

Keer op keer veilig handelen heeft het Vuurgilde laten uitgroeien tot DE landelijke en enige toeleverancier voor vuurshows, workshops vuurspuwen en andere vormen van vuur vermaak en educatie op vele kastelen, forten, galalocaties.nl, scouting locaties, evenementen en festivals. 

Opleidingen & kennis

Elke denkbare opleiding is binnen het Vuurgilde aanwezig van EHBO tot opleiding tot vuurstunts bij de Europese Stunt School in Denemarken.

Kennis vanuit elk mogelijk vakgebied van brandwacht, brandweer, ehbo instructeur, les didactiek, veiligheidsdiensten voor het realiseren van de veiligste en praktische aanpak dit uitvoerbaar en veilig is voor publiek, deelnemers, trainers en artiest.

Corona proof

Vuurgilde activiteiten voeren we altijd op veilige afstand uit, ook workshops kunnen op 1,5 meter afstand veilig worden gegeven met het voorkomen van direct contact in de buitenlucht.

Referenties op aanvraag, direct contact bel Thomas: 06-21666270 of e-mail naar info@vuurgilde.nl.